Om​ El-firma Claus Vestergaard

El-firma Claus Vestergaard ejes af Claus Vestergaard og er et autoriseret el-firma, grundlagt i 2005.

Vi har speciale indenfor el-installationer og teknisk udvikling i mindre og mellemstore produktionsvirksomheder samt landbrug. El-firmaet beskæftiger sig også med ombygning af kontorer/lejligheder og produktionslokaler og dækker dermed en stor del af virksomhedernes behov for håndværksmæssig bistand.

Kvalitet og service er nøgleord i virksomhedens værdisæt. Vi ønsker at være virksomhedens professionelle sparringspartner på både større og mindre opgaver.

Vi har til huse i moderniserede værkstedslokaler i Linde. Her er god plads og professionelt værktøj til løsning af mangeartede opgaver.

Firmaet sætter en ære i at uddanne fagligt dygtige og selvstændige elektrikere, dette gøres bl.a. ved stor ansvarsdelegering og stor variation i arbejdsopgaver.

Igennem flere år har firmaet i samarbejde med kommunen givet praktikanter mulighed for at afprøve færdigheder og fysisk formåen i kortere eller længere perioder.

Firmaet er medlem af Tekniq og har et dynamisk Kvalitetsledelsessystem udarbejdet i overensstemmelse med Sikkerhedsstyrelsens bekendtgørelse for autoriserede el-virksomheder. 

El-firma Claus Vestergaard

En professionel medspiller i udvikling og gennemførelse af større og mindre el-tekniske opgaver.

Vi finder en løsning og gør arbejdet færdigt.

Har du spørgsmål eller ​ønsker du at høre nærmere?

El-firma Claus Vestergaard

​Hulen 2, 8981 Spentrup

Klik her for rutevejledning

CVR: 20721073

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 32 56 15

E-mail: cv@elcv.dk

Læs meget mere her​​

www.tekniq.dk

www.sik.dk - Sikkerhedsstyrelsen

www.ens.dk - Energistyrelsen

Kvalitet og service er nøgleord i virksomhedens værdisæt. Vi ønsker at være virksomhedens professionelle sparringspartner på både større og mindre opgaver.